In verband met een nieuwjaarsborrel gaan wij op donderdag 25 januari om 16:00 uur dicht.

Beterlopenwinkel

Pasvormschoenen van modieuze kwaliteitsmerken

Naast onze orthopedisch schoenmakerij is de George In der Maur Beterlopenwinkel gevestigd. Wij zijn niet één bedrijf, maar er is wel een intensieve samenwerking, waarbij onze orthopedisch schoentechnici met de schoenconsulenten van de George In der Maur Beterlopenwinkel samenwerken om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Wat biedt George In der Maur Beterlopenwinkel?

  • Een uitgebreide collectie pasvormschoenen in verschillende wijdtematen, die geschikt zijn voor het dragen van eigen (steun)zolen. U vindt hier diverse modieuze kwaliteitsmerken.
  • Drie behandelkamers waarin voetdeskundigen spreekuur houden.

Uw voordeel

Wordt u hier door een schoenconsulent geholpen voor het vinden van passende schoenen en blijkt uw voetprobleem te complex te zijn, dan kan het vraagstuk worden voorgelegd aan onze schoentechnicus en/of podotherapeut die op dat moment spreekuur houdt.

Als de schoenconsulent meent dat er voetzorg nodig is, dan kan dit worden getoetst bij de podotherapeut en/of pedicure die op dat moment spreekuur houdt.

Andersom kan onze orthopedisch schoentechnicus u met een schoenconsulent in contact brengen wanneer u geschikte schoenen nodig heeft om orthopedische steunzolen in te dragen of om orthopedische aanpassingen aan te laten brengen (OVAC). De schoentechnicus bespreekt dan met de consulent wat juist voor uw situatie belangrijk is voor een goede totaaloplossing.

“A little step may be the beginning of a great journey”

Deze website maakt gebruik van cookies

U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.