In verband met een nieuwjaarsborrel gaan wij op donderdag 25 januari om 16:00 uur dicht.

Conny Star Collectie by George

Laat u betoveren door de ongekende mogelijkheden in orthopedische schoenen. Deze collectie ter ere van ons 125-jarige bestaan markeert de avant-garde in orthopedie, waar stijl en functionaliteit naadloos samengaan.

Jammer dat ik geen gewone schoenen meer kan dragen? Ja en nee. Want wie overleeft er een val van 7 meter van een dakterras? En zou dan nog klagen niet langer op hoge hakken te kunnen lopen?

Lucky me. Ik heb veel geluk gehad. Goed, ik kan mijn confectie schoenen niet langer dragen, maar loop – en dans – nog steeds rond! En prijs mij inmiddels gelukkig met deze speciaal voor mij ontworpen, aangepaste schoenen.

Revalideren was zwaar. Alle clichés zijn waar. Het besef van je kwetsbaarheid, waardoor je het leven meer koestert. Het besef dat het geluk eerder in jezelf zit, dan in een paar schoenen. En dat de hoogte van je hak niet evenredig is aan de mate van elegantie.

En toch, ik houd van schoenen. Inmiddels heb ik een prachtige collectie opgebouwd, die niet zou misstaan in een fotoreportage voor de Vogue.

Laat je inspireren door de Conny Star Collectie – by George. Stuk voor stuk pareltjes die niet alleen heel mooi zijn, maar ook geweldig lopen. En dansen!

"People that never learn to fall, don't learn to get up"

Samen met u kijken we graag naar de talloze mogelijkheden voor uw nieuwe schoenen. Ook buiten uw verzekering, is het altijd mogelijk om een extra paar schoenen aan te schaffen met eigen financiering. Bespreek de opties met uw maatnemer en laat ons uw droompaar werkelijkheid maken!

“Shoe love, is true love!”

Deze website maakt gebruik van cookies

U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.